.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

27 Απριλίου 2021

«Χ»άλια και με τον Απόλλων Λάρισας η Παναχαϊκή

Βαριές οι φανέλες της Παναχαικάρας για κάποιους.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Play Out στην Superleague 2

Παναχαϊκή Απόλλων Λάρισας 1-1.

 

ΚΑΙ ο  Απόλλων Λάρισας  κατάφερε και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας μέσα στην Πάτρα από την Παναχαϊκή του μεγάλου μπάτζετ .  

Μπορεί φέτος η Παναχαϊκή να ξεκίνησε με πολλές προσδοκίες πρωταθλητισμού ωστόσο δεν μπόρεσε να πρωταγωνιστήσει  αφού  ανάμεσα σε 12 ομάδες δεν

κατάφερε να μπει ούτε καν στην 1η εξάδα και αντί αυτού να χρειάζεται άλλον  ένα βαθμό μέχρι το τέλος των αγώνων  Play Out  για να σιγουρέψει και μαθηματικά την παραμονή της  στην κατηγορία.

Μπορεί οι φίλαθλοι να κατανοούν ,  να  συμπάσχουν ,  να στηρίζουν  και να αναγνωρίζουν τις προσπάθειες της  διοίκησης  η οποία πασχίζει για να καλύψει  και τις οικονομικές εκκρεμότητες των προηγούμενων διοικήσεων ωστόσο  ακόμα περισσότερο πικραίνονται βλέποντας την αγωνιστική εικόνα της ομάδας .

Κάποιοι βλέπουν την συνέχεια του πρωταθλήματος ως αγγαρεία . Κάποιοι χαρακτηρίζουν τα ματς των Play Out ως αδιάφορα .  Ας τους πει κάποιος ότι Η Παναχαϊκή με τα 120 χρόνια ιστορίας και τους χιλιάδες φιλάθλους έχει βαριά φανέλα και όποιος την φορά πρέπει να ξέρει ότι πρέπει να την σέβεται και να την τιμά.

Για την Παναχαϊκή δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια ούτε αγώνες αγγαρείες .  Όσοι φορούν την φανέλα οφείλουν να αγωνίζονται 90’ μόνο για την νίκη.

Μπορεί ο Μπελεζάκης να δήλωσε μετά τον αγώνα ευτυχισμένος  που αγωνίστηκε  σήμερα ως βασικός φορώντας την φανέλα της Παναχαϊκής αλλά δυστυχώς ας μας συχωρέσει που δεν μπορούμε να πούμε και να νιώσουμε το ίδιο ευτυχείς  και εμείς οι απλοί φίλαθλοι.

Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ .

Ας μάθουν ότι στην Παναχαϊκή πρέπει να αγωνίζονται πρώτα για την φανέλα και μετά για τους εαυτούς τους.

Για την ιστορία …  ο Μπάτροβιτς στο 23′ μετά από σέντρα του Σταμόπουλου το 1-0 , και ο Γιάκος με πέναλτι στο 30′ διαμόρφωσαν το τελικό 1-1 .

Δυο πέναλτι σφυρίχτηκαν στον αγώνα από τον Βάτσιο, υπέρ του Απόλλωνα με το πρώτο  στο 13′ και να το αποκρούει ο Κολοβούρης  και το δεύτερο στο 30’ με τον Γιάκο να εκτελεί εύστοχα.

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης (11′ Μπρους), Μπελεζάκης (81′ Τσερούτι), Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος, Ανάκογλου, Γιούσης (81′ Σκεπετάρης), Batrovic (68′ Κουσκουνάς), Μασούρας, Παπαδόπουλος (68′ Αραβίδης).

Απόλλων Λάρισας (Φρατζέσκος): Αστράς, Μπάλλας, Μπάμπης, Ντα Κάμπο (59′ Αθανασιάδης), Σέχου, Λίταινας (76′ Ομπράντοβιτς), Μπαλογιάννης (59′ Τασιουλής), Μόρας, Καμπέρης (76′ Λούκας), Γκόλιας (3′ Σκούπρα), Γιάκος.

Τελικά αποτελέσματα Play Out  1η αγωνιστική Μ. Τρίτη 27/04

Παναχαϊκή – Απόλλων Λάρισας 1-1

Τρίκαλα – Καραϊσκάκης 0-1

Δόξα Δράμας – ΟΦΙ 0-3

Η βαθμολογία Play Out

7.Παναχαϊκή 30

8.Απόλλων Λάρισας 25

9.Τρίκαλα 24

10.Δόξα Δράμας 21

11.Καραϊσκάκης 19

12.ΟΦΙ 16

 

Η επόμενη αγωνιστική Play Out (2η)

Τρίτη 04/05

15:30 Καραϊσκάκης – Παναχαϊκή

15:30 ΟΦΙ – Τρίκαλα

15:30 Απόλλων Λάρισας – Δόξα Δράμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ